JOHAN'S BLOG


Johan Weggis is op pad in de wereld van kunst, literatuur en vormgeving. Notities in het zwarte boekje van Johan Weggis, reflecties en onthullingen opgenoteerd uit de mond van de makers en samenstellers van tentoonstellingen, talkshows en liveshow's. Snapshots uit de wereld van uiterlijke schijn, showbizz en menselijke onmacht.

Goed nieuws voor de liefhebbers; de meesten van de bijdrages kunt u later ook weer, in uitgebreide vorm, terug vinden in de periodiek MACHAZINE.20-05-2012


16-12-2011

Johan en Sam de Buysscher aka Toy Factory in de SingerSweatShop.

toy factory21-11-2011

IMG LAB #12

Re-use, recycle en hergebruik. Creatief met kurk maar dan wel 2.0 Tweedehands ging over de jacht op duurzaamheid, found footage met een spastische spanningsboog, hervormd geluid en de religie van upcycling.


Johan en Wouter van Veldhoven, hij modificeert en combineert oude tweedehands apparatuur en instrumenten. Hybride kreeg een nieuwe klankdimensie.25-09-2011

UPLOAD CINEMA TERUG IN ROTTERDAM !

Hoe vind je de pareltjes tussen de miljoenen video’s die op het web circuleren? Het antwoord: Upload Cinema. Upload Cinema presenteert een compilatie van de meest uitzonderlijke webvideo’s, gerangschikt volgens een speciaal thema. Iedereen die binnen het thema één of meer passende en vermakelijke webvideo’s kent, kan deze via de website van Upload Cinema insturen en de redactie maakt de eindselectie.Met ingang van 17 oktober heeft Upload Cinema met zaal de Unie weer een vaste locatie in Rotterdam.


Met Dagan Cohen (bekend van DWDD) en Barbara de Wijn van het Upload Cinema hoofdkantoor


Met Janjoost Julstar, samen met Baschz Leeft één van de presentatoren van Upload Cinema in Rotterdam.
MACHAZINE #9