Johan is voor MACHAZINE op een symposium in Rotterdam over identiteit en techniek, hij is op de ART Rotterdam, bij een lezing over grafitti, op een opening van een expositie, tijdens de presentatie van een fotoboek en naar een manifestatie van jonge kunstenaars in Dordrecht. Johan Weggis gaat cultureel.


johan ontmoet #37

Johan is op het festival ‘Het glazen lichaam’; een groot aantal deskundigen in een talkshowachtige setting, maar al snel blijken sommige sprekers onvoorbereid of houden ze het praatje dat ze al eerder voor een andere gelegenheid en een ander publiek hebben ingestudeerd.

het glazen lichaam

johan ontmoet #38

Wat te denken van een hoofdcommissaris van politie Aad Meijboom die met een diashow niets nieuws weet te melden voor een gericht publiek dat volledig is ingelezen, meer dan bovenmatig is geïnteresseerd in het onderwerp danwel beroepsmatig bezig is met het fenomeen 'identiteit en privacy'?

johan ontmoet #39

En; weegt het nut van camerabewaking op tegen de aantasting van privacy? VVD-Kamerlid Fred Teeven: Wie niks verkeerd doet, heeft niks te vrezen.

johan ontmoet #40

Of: moeten vingerafdrukken op paspoorten centraal worden opgeslagen? D66-Kamerlid Alexander Pechtold; In de EU zoeken we dadergericht naar gegevens.

johan ontmoet #41

Dr. Joep Schrijvers; Kan meer klantenkennis de privacy bevorderen? Ik heb geen bonuskaart, lekker koekeloere, ik werd 50 en mijn vriend kreeg een doos Pampers.

johan ontmoet #42

Luuk Bode had in Dordrecht een feestje, Johan Weggis sprak met hem in zijn atelier. lees meer

luukbode.nl

 

 

johan ontmoet #43

Johan krijgt van Michiel Houdijk, uitgeverij Trichis een gesigneerd exemplaar van hun prachtige boek 'Mooi van Ver' op de expositie.

trichis

johan ontmoet #44

Op de ART Rotterdam een ontmoeting met Joep van Lieshout.

johan ontmoet #45

En op dezelfde kunstbeurs, bij de stand van Veenman; bladvormgever en artdirector van Uitagenda rotterdam Lenny Oosterwijk.

johan ontmoet #46

De boekpresentatie van Esther Kokmeijer's 'A Summary of the World' in het CBK, de vertaler van de tekst in het Esperanto; Rob Moerbeek.Meer over de initiatie van het boek op trendbeheer.nl

trendbeheer

esther kokmeijer

johan ontmoet #47

Op een opening in museum Boijmans van Beuningen, een goede kennis van de directeur en van Johan zelf; Wim T. Schippers.

johan ontmoet #48

Op dezelfde gelegenheid in Boijmans, de voorzitter van het Rotterdamse Ontwerp Advies Comité, mr. Fok Brouwer.



View Johan Weggis's profile on LinkedIn