In MACHAZINE # 4 ondermeer; naar aanleiding van het recente optreden van Carice van Houten in de Amerikaanse Vanity Fair een artikel over pin-ups.

lees meer


Johan Weggis was voor MACHAZINE op het Saturday Night Science in het WTC, Rotterdam. De relatie tussen mens en technologie stond centraal op het festival ‘Het glazen lichaam’, georganiseerd door het Rathenau Instituut en NRC Handelsblad. Een gevarieerd avondprogramma dat inzicht zou geven in de modernste technologieën in de huidige informatie- en consumptiemaatschappij. Een actueel onderwerp, de zaal was dan ook volledig uitverkocht. johan ontmoet


Theo Seesing was voor het congres " Image and Typography" in Porto. Seminars van J.W.Stas en R. Vermeulen uit Nederland en talloze interessante sprekers uit de rest van de wereld. Een vroeg voorjaaars zonnetje nopte tot het maken van enkele foto's.

meer

Is de buitenmuur het exclusieve domein geworden van de underground tagger, of kan ze ook voor de‘schone’ kunsten dienen? TENT. maakt de balans op met: Bregje van Woensel en Rens Muis.

meer